Annonser från BloggPartner



Våren är på G
Idag kunde jag gå i converse, tunika med tröja över, jeansleggins utan att frysa. Detär helt amazing! Läste även att i helgen ska det bli riktigt varmt. Hoppas det stämmer. Då blir det steekk (H)

Shoppa
seriöst, jag påstår inte att jag är en shopoholic på något vis men jag bara älskar den känslan när man fyndat något, eller köpt något man velat ha länge. Haha det låter töntigt men man får ett ''rus'' i hela kroppen & blir typ lycklig.
Det är smärtstillande när man mår dåligt åxå (y)

Mina vänner
På sista tiden har jag tänkt hur lyckligt lottad jag är som har så fantastiska vänner. Jag vet helt ärligt inte hur jag kommer att klara mig utan dem när jag börjar gymnasiet. Dem finns där för mig, får mig att  skratta i dem mest svåraste av tider. Helt otroliga. P.s iloveyoubabes




Mitt hår
Mitt hår är orange/blondt/vitt nu. Seriöst jag orkar inte vänta typ en månad till för att färga om det. Vill göra det nu. Men vill heller inte tappa allt mitt hår. Det kommer bli så mycket snyggare när jag får blondare hår. lovely!

Min moped
haha, den är fan den fulaste jag sett. Jag fattar inte vad jag tänkte med när jag köpte den. Men den har fungerat helt utmärkt tills nu. Nu går den inte igång + stödet är paj. Men min far har lovat att kolla på den. Hoppas jag kan använda den tills på måndag.

Kommentera?
Postat av: nathalie

Tack detsamma!

2010-03-26 @ 00:06:34
URL: http://nathaliebr.blogg.se/
Postat av: Zara

sv: ellerhur haha xD , fin blogg :)

2010-03-26 @ 06:54:32
URL: http://diamondbackstage.blogg.se/
Postat av: ღ pernilla

sv: då e vi två haha :)

2010-03-26 @ 15:18:53
URL: http://keexiiita.blogg.se/
Postat av: MyzaaN - Princess Pink

haha ja cougar town är över bra :D

2010-03-26 @ 17:47:05
URL: http://myzaans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0